HTL tar innovativt hotellkonsept til Norge

10. Oct 2014
by Dag Christian Holm

HTL hotels introduserte et helt nytt hotellkonsept i Stockholm i våres, der best bybeliggenhet, høykvalitet og attraktiv pris tilbys i kombinasjon med en digital reiseopplevelse for den moderne og kresne reisende. Nå ekspanderer HTL hotels med to nye hotell i Oslo

HTL hotels tar over Rica Travel og Rica G20 i Oslo og bygger om dem i tråd med HTL hotels nye konsept. Hotellene åpner tidlig neste år. Dette blir forstsettelsen på en ekspansjon hvor målet er minst 20 hotell i Norden i løpet av de neste fem årene.

– Med to nye hotell som passer vårt konsept og med topp beliggenhet inntil midten av Karl Johans gate,  får vi en unik mulighet til å etablere HTL hurtig i Norge. Vi gjør noe nytt i hotellbransjen som attraherer moderne reisende til Oslo, sier Joachim Högefjord, sjef for HTL hotels.

Innovativ utfordrer

HTL hotels er en ny hotellkjede med et unikt konsept som innebærer den beste beliggenheten til bra priser uten å gå på kompromiss med kvalitet og hele opplevelsen. Ideen bygger på arealeffektive hotell hvor alle gimmicks er fjernet til fordel for økt kvalitet på det hotellgjestene faktisk verdsetter.

Med mobiltelefonen som romnøkkel, enkel innsjekking og booking døgnet rundt tilbyr HTL hotels gjesten en forenklet digital og individuell reiseopplevelse. Gjesten kan selv velge om han vil sjekke inn på vei til hotellet og motta sin nøkkel direkte på mobiltelefonen eller ved å sjekke inn på en berøringsskjerm på hotellet på få sekunder. HTL hotels nøkkelapp inkluderer også hotellinformasjon og en byguide.

Verter og vertinner i loungen har erstattet den tradisjonelle resepsjonen  og finnes alltid til stede for hotellets gjester og kan hjelpe til med alt fra restauranttips til å servere mat eller drikke.

På rommet kan gjesten nyte sin egen musikk eller film ved å koble opp sin egen teknologi med hjelp av Miracast og Airplay mot LED TVn.

I løpet av de første fire månedene har HTL hotels hatt gjester fra 80 ulike nasjoner og på reisevurderingssider som f.eks.TripAdvisor har HTL hotels fått en topposisjon blant hotell i Stockholm.

HTL hotels er et selvstendig hotellselskap og et eget varemerke. HTL hotels inngår i Scandic-konsernet som eies av  EQT (84%) og Accent (16%).

More from BusinessClass.com