Hilton lanserer Canopy by Hilton - Ny hotellkjede for livsstilsbevisste

20. Oct 2014
by BusinessClass

Foran 1900 inviterte lanserte Hiltons toppsjef Christopher J. Nassette nylig det siste tilskuddet i Hiltonporteføljen - Canopy by Hilton. Det handler om en helt ny hotellkjede innen Hilton hvor man skal attrahere livstilsbevisste reisende, både kunder som reiser i forbindelse med jobb og privat. Det første hotellet er ventet åpnet i 2015.

Det er først og fremst fire hoveddeler som kjennetegner Canopy by Hilton: -

Bra områder

: Canopy by Hilton skal bli en naturlig del i området gjennom design, mat, drikke, kunst og kjennskap til nærområdet. -

Komfort og design

: Åpen, lobby som ønsker velkommen og varme, innbydende og komfortable rom. -

Mer verdi inkludert i prisen

: Viktige elementer som trådløst internett og frokost er inkludert i prisen men også saker som en lokal velkomstgave samt prøvesmaking av øl, vin eller brennevin i løpet av kvelden. -

En positiv servicekultur

: Med en "positively yours"-servicekultur er det entusiaster som står for servicen på hotellet. - Canopy by Hilton skal tilby flere valgmuligheter og kontroll for våre gjester enn noen gang før, fra en mobil "direkte-til-rommet" ankomst til overraskelser under besøket, sier Jim Holthouser, Executive Vice President, Global Brands, Hilton Worldwide. Canopy by Hilton kommer hovedsaklig til åpne sine hoteller i USA på steder som Washington, Portland og Miami men også i London i Storbritannia. Det er ennå ikke sagt hvor hotellet i London skal ligge.

Canopy by Hilton

Canopy by Hilton Portland

Canopy by Hilton

Canopy by Hilton

Canopy by Hilton

More from BusinessClass.com