Gili Lankanfushi Maldives oppgraderer sin Private Reserve villa

29. Sep 2015
by Dag Christian Holm

Gili Lankanfushi, som i følge Trip Advisor er verdens beste hotel, har nå blitt oppgradert. The Private Reserve – dette er den største villaen over vann (på påler) i hele verden - og har nå gjennomgått en omfattende oppgradering.

Den spektakulære villaen ligger 500 meter fra selve resorten og er kun mulig å nå via båt, men når man først ankommer åpner en helt ny og luksuriøs verden seg. Det 1700 kvadratmeter store, luksuriøse stedet byr utmerket privatliv midt i en nydelig turkis lagune. Bygget i tre og glass byr The Private Reserve på ro og fred sammen med en nydelig utsikt mot det Indiske hav gjennom vinduer som strekker seg fra gulv til tak. Oppgraderingen inkluderer også et nytt 63 kvadratmeter stort svømmebasseng med ferskvann samt en ny terasse med egne skyggesoner og jacuzzi for å trekke frem noen høydepunkter.

Steven Philips, sjef for Gili Lankanfushi, uttaler: “Det nydelige svømmebassenget byr på en ekstra dimmensjon for gjestene - og det er heller ikke påvirket av tidevannet". Andre utbedringer inkluderer nytt bibliotek og kontor med tilstøtende bad og store hvilesenger. Et dusjrom har også kommet på plass sammen med nytt møblement i hele villaen. Dette kommer i tillegg til eksisterende fasiliteteter som privat spa med sauna, kino og privat vannsklie.

Gjestene kan også nyte av en dedikert kjøkkensjef som skreddersyr måltidene ut fra stedets organiske grønnsaker og urter. Måltider kan også bli servert i den unike spisestuen på toppen av huset med panormautsikt. Stedets vinkjeller kan også fylles opp med vin etter gjestenes ønsker. The Private Reserve gjenåpner 15.november i år.    

More from BusinessClass.com