Flere unike bilder på Etihads nye første klasse "The Residence"

23. May 2014
by Jacob

I begynnelsen av forrige uke lanserte Etihad sine nye premiumprodukter, blant annet nye "The Residence" som har skapt enorm interesse. Da BusinessClass var med på lanseringen i De Forente Arabiske Emirater og fikk teste de nye produktene passet vi på og ta endel bilder. Se og nyt!

The Residence by Etihad "The Residence by Etihad" er Etihads nye premiumprodukt, i praksis en to-roms leilighet med kombinert stue og spiserom, soverom og dusj. The Recidence kan enten bookes for en person eller 2 personer. Det første man ser etter at døren åpnes er den kombinerte stuen og spiserommet med stor beige skinnsofa, trukket i Poltrona Frau-skinn, samme skinn som benyttes i Ferraribiler.

Spiserommet, ottomanen og den store TV:n

Stuen i The Residence Foran sofaen finnes det et bord som kan gjøres større ved måltider.

Middag på nytt porselen Alle ønskemål før reisen behandles gjennom den eksklusive VIP-conciergen som også tar imot bestillinger av mat. I praksis går det å forhåndsbestille nesten hva som helst på menyen, bare man sier ifra i forkant av reisen. Eller finnes det en bra førsteklassemeny ombord og personale gjør sitt ytterste for å oppfylle ønskene ut fra hva som finnes lastet ombord av mat. I The Residence finnes også en egen minibar med kald drikke under hele flyvningen.

Menyen Her er et eksemper på menyen og hvilke retter som finnes ombord.

Exempelmeny Maten lages av kabinpersonale, men det er bare butleren som serverer og kommuniserer med passasjerene i The Recidence. Andre passasjerer på flyvningen vil aldri få vite hvem som bor i The Recidence og det får heller ikke de fleste av kabinpersonale ombord. Alle butlere har god erfaring fra serviceyrket men før de starter å jobbe ombord tar de utdannelse på Savoy Butler Academy i London som er en del av den verdensberømte Savoy Hotel. Uniformene er designet av den italienske designeren Ettore Bilotta.

Butlere i Etihad The Residence Midt i mot sofaen finnes det en 32-tommer TV som foruten det ordinære underholdningssystemet tilbyr live-TV. Det finnes også uttak for HDMI og USB samt stikkontakt. All funksjonalitet kontrolleres gjennom en touchscreen-fjernkontroll som regulerer ottomanen foran sofaen, belysningen og belysningseffektene, heving og senking av vindusbeskyttelsen og funksjonaliteten i sofaen som posisjon, hardhet og den innebygde massasjen.

32-tommer TV

Bra med oppbevaring og avlastning Til høyre etter inngangen finnes det en liten korridor fra stuen til soverommet og samtidig passerer man badet på venstre side som har en separat dør. Badet består av et stort toalettbord med store speil, wc og dusj. Til forskjell fra for eksempel Emirates som har dusj i første klasse på sin Airbus A380 finnes det ingen begrensning for hvor mye vann man får benytte, årsaken til dette er at flyet har et eget renseanlegg for vann for The Recidence. Om man vil dusje i timesvis er det ikke noe problem. Også toalettartiklene tilpasses etter dine personlige ønskemål og bestilles via VIP-conciergen. Det går altså å få sin egen favorittsåpe og parfyme.

Badet

Dusjen Lengst inn i korridoren ligger soverommet med en stor dobbeltseng. Sengen er 208 centimeter lang og er trukket i Poltrona Frau-skinn.

Soverommet Foran sengen er det en 27-tommer LCD-TV, The Recidence har altså to TVer. Ombord på nye Airbus A380 finnes det nye underholdningssystemet av modellen Panasonic eX3 som er helt interaktivt og styres gjennom en innovativ touchscreen-fjernkontroll der du får frem hele menyen.

27-tommer TV

Herlig å ligge i sengen å se på tv The Recidence vil også finnes på Etihads Airbus A380 fly, en Recidence-leilighet per fly som er plassert lengst fremme på venstre side i den øverste delen. Første flyvning med denne leilighet går i desember og trolig vis vil strekningen bli mellom Abu Dhabi og London.

More from BusinessClass.com