Etihad Airways har åpnet ankomstlounge i Abu Dhabi - med barberer og renseri

29. Sep 2014
by BusinessClass

For første gangen tilbys nå en ankomstlounge på Abu Dhabisflyplass, tilgjengelig for reisende som har ankommet med Etihad Airways i business class eller første klasse. I loungen gis mulighet til å ta en dusj, få seg en matbit, men også et mer innovativt konsept som SHAVE, en ordentlig barbering utført av en barberer, og renseri for dresser og kjoler.

Loungen ligger i ankomsthallen, rett etter tollfilteret og har et design som påminner om Etihads øvrige lounger, eksempelvis

loungen i Paris

. I loungen finns en dusjseksjon med ti dusjrom samt mulighet for rens av klærne mens man dusjer og som kan leveres klare i løpet av ti minutter. De som  ønsker en barbering kan få dette gratis i en av loungens barberere i konseptet 'SHAVE. Ønsker man å roe ned og lade opp før dagen finnes en avkoblingsavdeling med bekvemme stoler, flere TV´er samt aviser, magasiner og bøker. Også cafélignende mat serveres med frokost på morgenen med varme og kalde drikker til. Kanapéer, snacks og søtsaker serveres gjennom hele dagen. Ønsker man å jobbe i loungen finnes et business center med Apple-maskiner, skrivere samt trådløst internett.

Etihad Airways Arrivals Lounge Abu Dhabi

Etihad Airways Arrivals Lounge Abu Dhabi

Etihad Airways Arrivals Lounge Abu Dhabi

More from BusinessClass.com