Comfort Hotel Xpress åpner to nye hotell på samme dag

16. Oct 2014
by Dag Christian Holm

Med unike teknologiske løsninger, utradisjonell rekruttering og lave priser, skal Comfort Hotel Xpress utfordre hotellbransjen.  Den 15. oktober åpnet Comfort Hotel Xpress Tromsø og Comfort Hotel Xpress Central Station i Oslo.

-  Jeg har åpnet mange hotell, men å åpne to hotell på samme dag, det hadde jeg aldri trodd at jeg skulle få gjøre. Men, ingenting ved Xpress-kjeden overrasker meg lenger. For Xpress handler om å være annerledes, om å våge og være nytenkende der andre velger å være tradisjonelle. Det blir en lang dag, med fest både i Tromsø og Oslo, men det er akkurat slik det skal være når unge krefter styrer skuta, sier Petter A. Stordalen, styreformann og eier av Nordic Choice Hotels, som drifter Xpress-kjeden. Comfort Hotel Xpress Youngstorget kom inn som et frisk pust på den norske hotellscenen, da det  åpnet dørene i Møllergata, Oslo. Med innovative teknologiske løsninger, utradisjonell rekruttering og lave priser ble hotellet en umiddelbar suksess. Hotelldirektøren var Simen Vinge, da Norges yngste hotelldirektør. I dag er Vinge 28 år og Nordic Choice Hotels yngste branddirektør, med ansvar den unge hotellkjeden. - Hotellgjester i dag har de samme høye krav til service og kvalitet som tidligere, men er i tillegg ute etter autentiske opplevelser, sømløs effektivitet og innovative løsninger, uten at det skal koste. Det er derfor Comfort Hotel Xpress Youngstorget ble så godt mottatt, og det er og derfor vi nå etablerer oss i Tromsø og åpner et nytt hotell i hjertet av Oslo. Og det er derfor vi skal etablere 15 Xpress-hotell i Norden innen få år, sier Vinge.

Verdens første hotellkjede med Beacon-teknologi.

Comfort Hotel Xpress Youngstorget var verdens første hotell hvor mobiltelefonen kunne brukes til både innsjekk og som nøkkel på rommet. I tillegg til å fortsette med etablerte mobile løsninger blir hotellkjeden om kort tid verdens første til å benytte seg av Beacon-teknologien. Beacons er små bluetooth-sendere som plasseres i det fysiske rom, som verken skal kobles mot strøm eller mot nettet, og som kommuniserer med mobilenheter via bluetooth-teknologien. Om kort tid lanserer kjeden, i samarbeid med den norske gründerbedriften Unacast, applikasjonen "Urban Experiences". En Android- og iPhone-app som bruker Beacon-teknologien til å gi gjestene en unik innsikt i byens skjulte perler. -  Xpress-kjeden skal være en fanebærer for teknologisk innovasjon i hotellbransjen. Den moderne gjesten forventer det, og vi mener at teknologiske nyvinninger kan føre til en bedre hotellopplevelse, blant annet ved å frigi de ansattes tid til gjesteservice. ”Urban Experience” og våre mobile innsjekkingsløsninger er bare begynnelsen, vi kommer til å lansere nye produkter fortløpende, sier Simen Vinge.  

More from BusinessClass.com