Comfort Hotel Grand Central - Norges beste forretningshotell

4. Sep 2014
by Dag Christian Holm

Verdens reiselivsbransje hadde sin "Oscarutdeling", World Travel Awards i august, der Comfort Hotel Grand Central i Oslo ble kåret til Norges ledende forretningshotell.

World Travel Awards kalles gjerne den internasjonale reiselivsindustriens versjon av Oscarutdelingen. Hvert år samles reisebyråer fra hele verden og andre aktører fra bransjen for å stemme frem sine favoritter fra hvert kontinent. De nominerte bedømmes etter kreativitet, servicenivå, fokus på gjesteopplevelsen og produktutvikling. I år gikk Comfort Hotel Grand Central til topps som Norges ledende forretningshotell.

- Dette viser at vi har lykkes med vårt arbeid med å sette gjesten i sentrum. For oss er dette en viktig motivasjon når vi satser videre på våre medarbeidere som hver dag skal gi våre gjester Norges beste hotelltilbud, sier Petter Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels som driver Comfort-kjeden.

Comfort Hotel Grand Central åpnet i 2012 og har på kort tid etablert seg i toppen av Oslos hoteller, blant annet på TripAdvisor. Den sentrale beliggenhet på Østbanehallen i Oslo, vegg i vegg med Flytogterminalen og Oslos mest største kollektivknutepunkt, gjør hotellet spesielt egnet for forretningsreisende. Interiøret går hånd i hånd med det verneverdige bygget. Ingen av de 170 rom er innredet likt, og samtlige har original kunst på veggene. I første etasje ligger Bella Bambina, en italiensk restaurant signert Ole-Johnny Eikefjord.

-Vi har på hotell og kjedenivå jobbet sammen med service i fokus, for å skape et business-hotell som skiller seg ut i stil og uttrykk. Hos oss skal det være godt å bo og enkelt å trives. Vi er hotellet for de som vil bo effektivt i en herlig atmosfære. Denne utmerkelsen viser at vi har lykkes med vårt konsept, sier Olav Langli, hotelldirektør for Comfort Hotel Grand Central.

More from BusinessClass.com