Best Western lanserer Vib - et nytt urbant boutique hotellkonsept

14. Oct 2014
by Dag Christian Holm

Best Western lanserer

nytt hotellkonsept Vib

– et nytt urbant boutique hotellkonsept som fokuserer på stil, teknologi og engasjement.

Best Western International lanserer to nye konsepter for hotellutviklere – et stilig nytt hotellkonsept og et soft brand, begge designet for å møte etterspørselen etter nye hotelltilbud i urbane og primære markeder. Kunngjørelsen kommer samtidig som Best Western fortsetter å se historisk vekst i sin globale hotellutvikling. Best Westerns nyeste hotelltilbud, Vib (utales Vibe), er et stilig og teknologidrevet hotellkonsept, laget for å møte etterspørselen til dagens reisende som alltid er online. Vib, som er en forkortelse av ”Vibrant”, er en hotellprototype laget for det urbane markedet. Det kompakte konseptet vil være kostnadseffektivt å bygge og drive, noe som gjør det til et attraktivt alternativ for eiere og utviklere.

Vib-konseptet har et levende og moderne design med fokus på komfort, teknologi og sosialt engasjement. Hotellene vil ha store, interaktive fellesarealer med lokalt tilsnitt, i tillegg til komfortable og stilige gjesterom. Gjester vil finne USB-porter og strømuttak for elektronikk, en mediavegg med skreddersydd innhold i lobbyen, smart-TV på hotellrommet til streaming av filmer og annet digitalt innhold, og LED belysning over hele hotellet. Andre Vib fasiliteter inkluderer: ·  Mat- og drikke tilbud av høy kvalitet, lett å ta med ·  En bar med koselig peis hvor gjestene kan slappe av og føle seg som hjemme ·  En romslig Zen sone over lobbyen for avkopling ·  Spillestasjoner med stilige og komfortable sitteplasser ·  24/7 treningssenter ·  Moderne arbeidsplasser i alle hotellrom For å få en bedre helhetsfølelse av hva Vib kommer til å tilby, se gjerne følgende

video her.

BW Premier Collection

BW Premier Collection er Best Westerns første soft brand tilbud som vil bestå av nøye utvalgte høykvalitetshoteller i primære markeder over hele verden. Disse hotellene vil ikke være offisielle Best Western medlemshoteller, men de vil være presentert og kan bookes på Best Westerns hjemmeside. Gjestene vil også kunne tjene og bruke Best Western Rewards poeng på alle BW Premier Collection hoteller. - Vi ser at kravene og ønskene til dagens reisende utvikler seg, og det er vår jobb å følge denne utviklingen. Lanseringen av Vib og BW Premier Collection er et viktig grep for å møte de økende og skiftende kravene til våre gjester og andre reisende,” sier David Kong, President og CEO i Best Western International. ”Disse to nye konseptene gjør at vi vil nå helt nye kundegrupper samtidig som vi beholder og viderefører den service og gjestfrihet alle forventer seg av Best Western.

More from BusinessClass.com