Accor innfører innsjekking før ankomst på 1000 hoteller i verden

1. Jun 2014
by BusinessClass

Den nye teknikken gjør det mulig å sjekke inn hele to dager før ankomst hvor man enn befinner seg i verden. Når rommet er klart får man en sms som sier at nøkkelen kan hentes. Tjenesten vil bli innført i slutten av 2014 på 1000 av Accors hoteller rundt i verden.

Innsjekkingen består av fire steg:

To dager før ankomst får gjesten mulighet til å sjekke inn online. Forutsatt at gjesten har booket direkte hos Accor, er medlem av bonusprogrammet Le Club eller er innehaver av Accors

abonnement

program Accor Favorite Guest Business Card eller Ibis Business Card. På ankomstdagen får gjesten en velkomstmelding på sms som bekrefter at rommet og nøkkelen er klar samt praktisk informasjon om oppholdet. Ved ankomst på hotellet finnes nøkkeln klar til å overleveres gjesten uten at man må gjennomføre de administrative formalitetene. På avreisedagen er det bare å levere nøkkelen i resepsjonen og en hotellfaktura blir senere sendt til gjesten på mail. Accor mener at dette vil gi mulighet til å frigjøre ressurser som isteden for kan benyttes til å ta vare på gjestene under oppholdet og som kan innfri gjestenes behov på en bedre måte. Det nye systemet har blitt testet på et tjuetalls hoteller i Frankrike, Storbritannia, Italia, Belgia og Nederland. Systemet finnes nå på 60 hotell i 13 land . Ambisjonen er å utvide tjenesten til å omfatte 1000 hotell eller ca 30 prosent av Accors hoteller mot slutten av 2014.

Accor online check-in

More from BusinessClass.com