Dbodenfo
Medlem
Jag har varit på resa!
Eller det var någon månad sedan nu. Var nere i MRS med Fru och föräldrar då Fadern min fyllde 75. Som present till sig själv blev det två (2st) tre *** stjärniga lunch besök i denna sydfranska hamnstad.
Vi började med att besöka Le Petit Nice och blev bjudna på makalöst vackert väder, 18 grader och lätt bris där man sitter och njuter med medelhavet precis utanför fönstret som stod på vid gavel - mycket trevliga och välbehövliga D-Vitaminer. Tyvärr var detta det bästa med lunchen. Servicen var spretig, det missades saker hela tiden både en sås som skulle till desserten samt att jag och pappa satt utan vin i glaset ett flertal gånger.
Deras klassiska Havsabborre i tomat och basilika var en av de bästa fiskrätterna jag ätit men tyvärr var den slut i två tuggor skulle jag inte ge besöket mer än 1 (*) stjärna. Jag klagade om att jag fortfarande inte var mätt när vi skulle få våra desserter men det var ingets om noterades.
Första uppdukningen var kändes som två tusen tallrikar på bordet. Det var berg i porslin, det var en skål med blå buljong som var fisk buljong men såg mest ut som toalettvatten (dock bra smak med en tepåse med fisksmak).
Vackert och klassiskt fransk, mycket hög teknik på maten, men som sagt servicen var åt £@$∞£@! - ingen hade ansvar, det var mycket spring och lite effektivitet och de missade flera möjligheter till merförsäljning.
Ostronet i porslins skalet var mycket gott - men det var ett ostron som öppnats och man sen bytt skal på.
Jag önskar att jag kunde rekommendera det pga utsikten - men den kan du få genom att promenera runt restaurangen. Men för det tre stjärniga priset man betalade är det inte värt det - en stjärnig prissättning hade varit i klass med upplevelsen.
Eller det var någon månad sedan nu. Var nere i MRS med Fru och föräldrar då Fadern min fyllde 75. Som present till sig själv blev det två (2st) tre *** stjärniga lunch besök i denna sydfranska hamnstad.
Vi började med att besöka Le Petit Nice och blev bjudna på makalöst vackert väder, 18 grader och lätt bris där man sitter och njuter med medelhavet precis utanför fönstret som stod på vid gavel - mycket trevliga och välbehövliga D-Vitaminer. Tyvärr var detta det bästa med lunchen. Servicen var spretig, det missades saker hela tiden både en sås som skulle till desserten samt att jag och pappa satt utan vin i glaset ett flertal gånger.
Deras klassiska Havsabborre i tomat och basilika var en av de bästa fiskrätterna jag ätit men tyvärr var den slut i två tuggor skulle jag inte ge besöket mer än 1 (*) stjärna. Jag klagade om att jag fortfarande inte var mätt när vi skulle få våra desserter men det var ingets om noterades.
Första uppdukningen var kändes som två tusen tallrikar på bordet. Det var berg i porslin, det var en skål med blå buljong som var fisk buljong men såg mest ut som toalettvatten (dock bra smak med en tepåse med fisksmak).
Vackert och klassiskt fransk, mycket hög teknik på maten, men som sagt servicen var åt £@$∞£@! - ingen hade ansvar, det var mycket spring och lite effektivitet och de missade flera möjligheter till merförsäljning.
Ostronet i porslins skalet var mycket gott - men det var ett ostron som öppnats och man sen bytt skal på.
Jag önskar att jag kunde rekommendera det pga utsikten - men den kan du få genom att promenera runt restaurangen. Men för det tre stjärniga priset man betalade är det inte värt det - en stjärnig prissättning hade varit i klass med upplevelsen.