Senaste nytt

SAS Lounge, Paris CDG, Terminal 1

God afton vänner! Har någon av er besökt denna lounge under 2017, månne? Jag ska till Paris i juli och undrar om de har fräschat upp/byggt ut loungen något som de deklarerat att de ska:

"Lounger 2017
Hos SAS arbetar vi med fortgående förbättringar av vårt erbjudande i luften såväl som på marken, där vi investerar i SAS Lounge och SAS Fast Track på större flygplatser och destinationerna med det största passagerarantalet. SAS investerar i digitala lösningar, nya uppgraderade kabiner, nya flygplan och snabb Wi-Fi-anslutning ombord på alla flygplan. Vi har dessutom nyligen lanserat nyheter inom mat och dryck ombord. På marken kommer SAS, i syfte att fortsätta med att investera i, expandera och förbättra SAS Lounge och Fast Track, att avsluta vårt samarbete med några av våra lounger som drivs genom avtal med tredje parter. Resultatet kommer att bli en fortsatt förbättring av SAS eget erbjudande där det gör störst nytta för våra Plus-/Business-passagerare, medlemmar samt för de 29 miljoner passagerare som årligen reser med oss. Några exempel på detta är att SAS kommer att investera i nya och större inrikeslounger på Arlanda och Oslo Gardermoen och att vi kommer att uppgradera våra internationella SAS Lounge i New York, Paris och Chicago.

SAS och Star Alliance erbjuder tillgång till fler än 1 000 lounger över hela världen".
 
Last edited:

olo

Medlem
Massor av gånger, och den är fortfarande inte renoverad. Tror för övrigt att de började med New York i veckan.

Det blir spännande hur de tänker renovera vad gäller möbler. Idag är det ganska slimmade soffor längs med väggen. Att sätta in de möbler som finns i Skandinavien får inte plats. Hoppas att de är lite innovativa.

Även on loungen är sliten, så har den massa fördelar som trevlig personal och de har blivit väldigt bra på att ta fram ståborden när det blir trångt. Dessutom tycker jag att plockmaten är SAS bästa. Ingen fryst salladskyckling där inte.
 
Toppen