Senaste material av slowride

  1. S

    SÖKES: Arlanda/Göteborg/Köpenhamn - LA / Tokyo

    Det finns availability i augusti hos LOT från/till LAX: https://nopaste.net/Ldtzu7a9oc Men tyvärr är det alltid bara 1 business award mot LAX :( Ingen aning om de kommer att släppa flera business awards.
  2. S

    [Guide] Hitta fyra (4) awardplatser i Business class med Star Alliance flygbolag

    Här kommer lite inspiration för familjerna i ARN, CPH och OSL: https://nopaste.net/f1SVxnwL33 (Flighterna kan bokas vid EuroBonus.)
  3. S

    SÖKES: Köpenhamn - Tokyo, Star Alliance / EuroBonus

    Lite off-topic eftersom det matchar inte din förfråga (feb - aug) och man får bara ~36 timmar i Tokyo, men jag tänkte den här var rolig ändå: CPH-ZRH-NRT-IAD-CPH Tre long-haul flights i J med LX, NH and SK. Om jag bara hade tid och poäng :D
  4. S

    SÖKES: Köpenhamn - Tokyo, Star Alliance / EuroBonus

    Ja, alla är i business och man kan boka antingen på SAS' EuroBonus sida eller ringer. Men jag tror att en hel del av flighterna i nopaste länken som jag delade i lördags är redan bokad.
  5. S

    Stockholm - Los Angeles Juli 2023

    Tycker det är svårt. Det enda jag hittat är open jaw ARN-VIE-MUC-FRA-YVR (med övernattning i VIE) och DEN-FRA-MUC-VIE-ARN. Och så köper du one-way YVR-LAX (~3 timmar) och LAX-DEN (~2,5 timmar). Kanske värt att prova om man kan få FRA-YVR och DEN-FRA så man slipper VIE och MUC, men jag får bara...
  6. S

    SÖKES: Köpenhamn - Tokyo, Star Alliance / EuroBonus

    Jag hackade ihop en crawler för SAS Star Alliance sökmotor för två veckor sen. Nu har jag inga bonuspoäng kvar, så jag dela gärna med mig :D Koden finns här: GitHub - cha0tech/ebstar Jag måste dock erkänna att verktyget är inte särskilt användarvänlig.
  7. S

    SÖKES: Köpenhamn - Tokyo, Star Alliance / EuroBonus

    Det här finns på SAS' StarAlliance award sökmotor: https://nopaste.net/p2pEfYHZA3 (bara flighter med >= 2 J awards). Ser lite svårt ut med availability på inbound. Fast HND-ORD-CPH på 12 februari låter intressant ... då kan man pussla ihop en "RTW".
  8. S

    Hur tidigt behöver man vara på Arlanda under Covid-19?

    Kötiden på T4 visas på http://airportsecurity.se.
  9. S

    Hur tidigt behöver man vara på Arlanda under Covid-19?

    Två data points från igår / idag. Igår kväll (lite efter 17) kunde vi lämna in bagage för vara flighter idag med SAS (jag) och Austrian Airlines (frugan och barnen). Det var faktiskt ingen som kollade på våra biljetter för att komma in till terminal 5. Imorse gick vi genom security på Terminal...
  10. S

    SAS EuroBonus American Express® Premium Card

    Efter jag har lurkad här i några månader har jag bestämmt mig att skaffa en SAS AMEX Premium. Någon som vill värva mig? :D Skicka PM! Edit: Har fått många PM -- tack så mycket!
Toppen