Senaste material av klaluma

  1. K

    Nya Polarisloungen på Newark

    Kan meddela att det gick bra. Vi hade bara handbagage och det funkade med boardingkort i appen så rakt till terminal c och inga problem där med security. Vi var tidiga så hann med att ta en drink innan och käka på restaurangen osv. Mycket trevligt! Sedan bussen till terminal b. Killen innan oss...
  2. K

    Nya Polarisloungen på Newark

    Vi ska prova samma grej på EWR nu i slutet på januari! Hoppas inte vi har otur med security nudå. Men inte sett så mycket om det på senaste så kanske har ordnat upp sig. :-)
  3. K

    New York 19-22 januari

    Tack så mycket för alla tips! Lite att kolla upp ikväll nu, mycket bra. Kul också med lite förslag på frukost och barer :-)
  4. K

    New York 19-22 januari

    Jannes, jodå, 19-22 januari. Men skrev det bara i rubriken så kanske är lätt att missa! Tack för tipset, ska kolla upp det hotellet! Verkar finnas många i ungefär samma storlek och prisklass ändå, därför bra med tips :-)
  5. K

    New York 19-22 januari

    God kväll! Jag och två polare kör en liten snabbtripp ARN - EWR tur och retur med SAS (första business i a330-300, efter att ha gjort första någonsin nyss i a321-lr :) ). Vi ska kolla lite hockey och festa och turista typ. Grabbresa! Eller kanske gubbresa. Men vi kör på grabb... Min tanke...
  6. K

    50 minuters transfertid i Oslo. Lugnt?

    Kan nog va en passande tråd för min fråga också! Jag kommer in 15:25 med SAS från ARN utan incheckat bagage, bör det va lugnt att hinna med Vy-tåg till Lillehammer som avgår 15:59? 15:59 Oslo lufthavn stasjon Tåg med Vy, Spår 1
  7. K

    Toronto slutet april

    Bokade om till 24-28 maj istället ARN-YYZ-ARN med SAS... I år är nämligen året som Toronto går förbi första rundan i slutspelet bestämde jag precis. Tredje gången gillt nudå, första businessresan jag bokade till SF och LA blev avbokad pga det blev en pandemi, och nu detta hehe.
  8. K

    Toronto slutet april

    Mmm vet du om dom måste kunna erbjuda business? På telefon blev jag erbjuden business med Air Canada dit från Frankfurt och ekonomi hem via London. Annars kanske jag försöker boka lite senare med Sas!
  9. K

    Toronto slutet april

    Typiskt, nu blev resan canceled av SAS, dom verkar ställa in alla linjer till Toronto fram till maj. :-(
  10. K

    Toronto feb-april

    Upptäckte samma sak på min resa i slutet på april, fick samma svar av kundtjänst att det började i maj igen. Man kommer få ett förslag på nya resa alltså? Hon i kundtjänst hittade ingen hemresa åt mig nämligen.
  11. K

    Toronto slutet april

    Ja absolut, vid hemmamatch ska vi göra vårt bästa för att få tag i biljetter till arenan, vore sjukt kul!
  12. K

    Resor med öl

    Någon som har tips om bra ställen i centrala Toronto eller inom kollektivtrafiken där? Ska dit i april ett par dagar!
  13. K

    Toronto slutet april

    Ja, jag funderar på vad vi kan vilja göra, vi är nog två rätt enkla herrar som blir storögda av det mesta. ;-) Det blir ju två fulla dagar i Toronto, min tanke just nu är att vi har nog att hänga runt och se staden, kanske inte dra till Niagara fallen eller så. Hitta god mat och dryck på...
  14. K

    Toronto slutet april

    Tack! Ja det ser ut att kunna funka nu när jag googlar på det, bor 1,6 km från Union station så kan till och med gå resten sen, alternativt åka en station med tunnelbanan också. Borde va smidigare som du säger, billigare och jag har hört att trafiken kan vara jävlig.
  15. K

    Toronto slutet april

    Ja jag har ju fått lära mig att man ska boka först och tänka sen, annars hade det nog aldrig gått. :-) Aha så pass ändå med loungen, ja det låter som det kan vara värt det för oss, slipper man stressa också. Låter ju bättre än sas lounger i norden i alla fall!
Toppen